این آبشار بلندترین آبشار جهان میباشد که از ارتفاع 979 متری به پایین سرازیر میشود. بازدیدکنندگان پارک ملی کانایما (Canaima)که توسط یونسکو حفاظت میشود، از این آبشار هم دیدن میکنند. نام این آبشار برگرفته از نام خلبان آمریکایی، جیمی آنجل است که آن را کشف نمود.
به بهانه روز جهاني آب زنگ خطر آب در ايران به صدا در آمده است
همه ساله به دليل برداشت بي رويه از منابع آب تالاب هاي زيادي در ايران خشک شده و دشت ها به ليست مناطق بحراني افزوده مي شوند. در صورت نبود برنامه ريزي مناسب، به طور حتم کمبود منابع آب در کشور در آينده اي نه چندان دور بحران هاي اقتصادي-اجتماعي گسترده اي را ايجاد خواهد کرد.
یکی از معضلات قرن بیست و یکم که آینده زندگی بشر در این کره خاکی را به شدت مورد تهدید قرار می دهد معضل کمبود آب است منابع آب شیرین در جهان بسیار اندکند از100% کل آب موجود در جهان 2/97% آب شور و غیر استفاده و تنها 8/2% آبها آب شیرین است در مورد آب شیرین نیز درصد ها به این صورت است 2/77%از آبهای شیرین به صورت یخهای قطبی 4/22% به صورت سفره های آب زیرزمینی 35/% دردریاچه های آب شیرین 01/% نیز آب رودخانه 04/% نیز بخار موجود در جو می باشد از این آمار استفاده می شود که تنها حداکثر حجم آب شیرین برای بشر قابل استحصال است که این منابع هم بشدت پراکنده هستند و به طور یکنواخت بین تمامی انسانها تقسیم نشده و متاسفانه سهم کشور ما از ایم منابع بسیار کم است که این بعلت قرار گرفتن کشور ما در اقلیم خشک جهان است میزان متوسط بارندگی سالانه در جهان حدودmm800 است متوسط بارندگی ایران در طول سی سال اخیر تنه 251 میلیمتر و میزان بارندگی در استان یزد تنها mm 110بوده که این رقم در خود شهر یزد حدود 60 mm است که حتی در سال 78 و 79 میزان بارندگی کمتر از 10mmگزارش شده است آمار تلخ و تکان دهنده اهمیت حفظ منابع آب موجود را تا حدود زیادی نشان می دهد
عوامل موثر در بحران آب و راه کارهای مقابله با آن
انواع بحران و عوامل موثر آن
بحران را در یک شمای کلی می توان به دو دسته عمده تعریف کرد
کارشناسان آلمانی در گزارش جدیدی اظهار داشتند که نزدیک به 25 هزار ماده شیمیایی در آب معدنی وجود دارند که برای بدن مضر هستند. این مواد شیمیایی موجود در آب معدنیها، تاثیرات مشابه با داروهای قوی بر بدن بر جای میگذارند.
این بررسی شامل دو مرحله است. در مرحله نخست، کارشناسان 18 نمونه از محصولات آب معدنی تولید شرکتهای مختلف را که در سراسر جهان مصرف میشوند، آزمایش کرده و تاثیر آن را بر گیرندههای دو هورمون استروژن و آندروژن بدن آزمایش کردند. همچنین از آب شیر هم به عنوان معیاری برای مقایسه استفاده شد. این محققان بر اساس مشاهدات خود متوجه شدند بیشتر انواع آب معدنیها با گیرندههای هر دو نوع هورمون در بدن تداخل دارند اما در مورد آب شیر چنین تاثیری مشاهده نشد.
همچنین در مرحله دوم این مطالعه، پزشکان به بررسی ترکیبهای شیمیایی در انواع آب معدنی پرداختند تا مشخص شود کدام ترکیب شیمیایی موجود در آنها بر عملکرد این هورمونها تاثیر منفی میگذارد. در نهایت پزشکان در این مطالعه تاکید کردند که به رغم این اطلاعات هشداردهنده، این مواد شیمیایی در آب معدنی برای تمام افراد خطرساز نیستند و برای افراد بالغ و سالم خطری ندارند اما سلامت کودکان خردسال، زنان در سن باروری و یا زنان حامله در تماس با این ترکیبها بیشتر به خطر میافتد. این ترکیبهای شیمیایی موجب رشد بیرویه، بلوغ زودرس، تولد پیش از موقع، نازایی و یا حتی یائسگی زودرس میشوند.
:: موضوعات مرتبط:
خبر،
، :: برچسبها:
آب ,
آبی ,
آب تازه ,
کمبود اب ,
اخبار مربوط به آب ,
آب کشور ایران ,
کشور ایران ,
ایران ,
کمبود آب در ایران ,
اب ,
آب سرمایه ملی ,
سرمایه ملی ,
اب سرمایه ملی ,
کاریکاتور ,
کاریکاتور از آب ,
ویدیو ,
ویدیو با موضوع آب ,
صرفه جویی در آب ,
آب مایع حیات ,
فیلم مرتبط با آب ,
آپارات ,
water ,
water fall ,
waterfalls ,
waterfalls ,
loxblog ,
com ,
water is life ,
جشنواره پرسش مهر ,
پرسش مهر ,
جمهوری اسلامی ایران ,
| ,
,