نمودار میزان مصرف کشور های مختلف از جمله ایران

آب تموم شد


آرشيو مطالب

اسفند 1393

بهمن 1393

دی 1393

آذر 1393

موضوعات

کاریکاتور

راه های پیشگیری

مقاله

خبر

تصویر

داستانک

عناوین مطالب وبلاگ

لینک دوستان

قالب وبلاگ

گالری میس صورتی

حمل هوایی ماینر از چین

پریز تایمر دار دیجیتال

شیر روشور چشمی اتوماتیک

قالب بلاگفا


نويسندگان
نگین صمدی

نويسندگان
آبشار , , آب , آبی , آب تازه , کمبود اب , اخبار مربوط به آب , آب کشور ایران , کشور ایران , ایران , کمبود آب در ایران , اب , آب سرمایه ملی , سرمایه ملی , اب سرمایه ملی ,


درباره وبلاگ



به وبلاگ من خوش آمدید
pinkmiss131@gmail.com

پیوند های روزانه

خرید از علی اکسپرس تحویل ایران

خرید از علی بابا

جلو پنجره جک جی 5

یکانسر

مستر قلیون

آی کیو مگ

تمام پیوند های روزانه

مطالب پیشین

آيا مي دانستيد؟

خواص آب

آب و تاثیرات آن بر بدن

آب

اهمیت آب

امام هادی(ع)وآب

Pic

66 راه جلوگیری از هدر رفتن آب

آب چیست؟؟؟؟

نمودار میزان مصرف کشور های مختلف از جمله ایران

ميزان مصرف آب هر ايراني دو برابر مصرف جهاني است

بحران کمبود آب در 28 شهر خراسان

مشهد در معرض بحران کمیابی مطلق آب

کمبود آب از مشکلات زیست‌محیطی مشهد

فاجعه‌ای در راه است؛ کمبود آب در ایران

مشکلات ناشى از کمبود آب

کاریکاتور کمبود آب

ــــــــــــــــــــــــــــ

زیباترین آبشارهای جهان

تبلیغات


تبلیغات



آمار بازديد

:: تعداد بازديدها:
:: کاربر: Admin


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آپلود عکس|آپلود فایل|آپلود فایل|آپلود|اشتراک عکس

کد تغییر شکل موس


نمودار میزان مصرف کشور های مختلف از جمله ایران



:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
:: برچسب‌ها: آمریکا, تایلند, ایران, ترکیه, انگلیس, هند, چین, میزان مصرف آب, آّب, ,

نوشته شده توسط نگین صمدی در سه شنبه 30 دی 1393




بحران کمبود آب در 28 شهر خراسان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: سال آینده، 28 شهر استان با بحران آب مواجه خواهند بود.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، حسین اسماعیلیان در نشست خبری مشترک مدیرکل آموزش و پرورش و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان اظهار کرد: در سال جاری 18 شهر استان با بحران آب مواجه بودند و در سال آینده 28 شهر با بحران آب مواجه خواهند بود. خراسان رضوی در منطقه خشکی قرار دارد و تقریبا می‌توان گفت فضای توسعه بخش آب در استان بسته است، بنابراین تاکید بسیاری بر بهره‌وری آب وجود دارد.

 

وی با اشاره به اهمیت استفاده مجدد از آب خاطرنشان کرد: در توسعه شبکه‌های فاضلاب استان، مبحث استفاده مجدد از آب مطرح است اما نه برای مصارف شرب بلکه این آب پس از تصفیه به مصارفی از قبیل کشاورزی می‌رسد. در بازگرداندن آب به چرخه مصرف، خراسان رضوی حدود 13 درصد نسبت به نُرم کشور عقب است و یکی از دلایل این مساله گستردگی استان است.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی با بیان اینکه یکی از رویکردهای دولت در بحث بازگرداندن آب به چرخه مصرف، استفاده از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است، تصریح کرد: در این زمینه پروژه‌هایی با مبلغ 500 میلیارد تومان تعریف شده که برخی از آنها به نتیجه رسیده است و امیدواریم با این رویکرد جدید عقب ماندگی مذکور، جبران و منابعی برای تامین آب شهرها فراهم شود.

 

وی خاطرنشان کرد: حدود 1800 کیلومتر معادل 35 درصد شبکه آب شهرها فرسوده است و دولت در بخش بازسازی و بهسازی تجهیزات اعتبارات محدودی دارد.

 

اسماعیلیان با اعتقاد بر اینکه قیمت آب پایین است، اضافه کرد: در حال حاضر یک‌سوم هزینه تمام شده آب از مردم دریافت می‌شود و بخش قابل توجهی از هزینه آب به صورت یارانه پرداخت می‌شود.

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی با تاکید بر اینکه تامین منابع آب استان بیشتر از طریق چاه‌های زیرزمینی صورت می‌گیرد،‌ اظهار کرد: به دلیل خشکسالی‌های پیاپی، ذخیره آب چاه‌ها هر ساله بیش از گذشته کاهش می‌یابد.

 

تفاهم‌نامه‌های همکاری بین آموزش و پرورش و شرکت آب منطقه‌ای، شرکت آب و فاضلاب، شرکت آب و فاضلاب روستایی و شرکت آبفای مشهد منعقد شد.



:: موضوعات مرتبط: خبر، ،

نوشته شده توسط نگین صمدی در شنبه 27 دی 1393




مشهد در معرض بحران کمیابی مطلق آب

زهره کهندل،مهدیس رهنما    
تصور اینکه آب نباشد برای کسانی که بی آبی را در حد جیره‌بندی چند ساعته و گاه چند روزه با خاطراتی بد تجربه کرده‌اند، قطعا دشوار خواهد بود. سختی این شرایط در چند جمله به وصف نمی‌آید؛ شاید تصور اینکه در گرمای 40 درجه مردادماه سال‌های آینده، آبی نباشد که گلوی خشک و شورمان را طراوتی دوباره بخشد یا تصور مواجه شدن با نخ باریکی آب غلیظ و شور برای شستن ظرف‌ها و رخت‌ها و حتی تن‌های خسته پر از خواهش آرامش، آن چنان کلافه کننده باشد که زبانمان را به اعتراض باز کند، اما اعتراض به که و چه؟!

تردیدی نیست که بیشتر سفره‌های آب زیرزمینی دشت‌های مشهد تا ده سال آینده دچار بحران‌های جدی کمی و کیفی خواهند شد. همچنان که در دشت مه‌ولات این اتفاق افتاد؛ در این دشت آنقدر پسته کاشتند که کل دشت خشک شد و وضعیت امروز آن از مرز هشدار هم عبور کرده است، دشت گود افتاده، نمک‌های کویر به سوی آن سرازیر شده و رو به نابودی است.  


:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
.:: ادامه ی مطلب ::.

نوشته شده توسط نگین صمدی در چهار شنبه 24 دی 1393




کمبود آب از مشکلات زیست‌محیطی مشهد

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی، وضع استانداردها و قوانین را راهکار اجرایی کاهش آلودگی‌های زیست محیطی دانست.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان، حمید صالحی امروز، 15 اردیبهشت در نشست «هم‌اندیشی چالش‌های محیط‌ زیست شهر مشهد» که در دانشکده ادبیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: وضع استانداردها و قوانین، لزوم انجام ارزیابی زیست‌محیطی طرح‌های بزرگ‌مقیاس، تدوین برنامه‌های محیط‌ زیستی در برنامه‌های توسعه دولت و آموزش و فرهنگ‌سازی راهکارهای اجرایی کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی است.

 

وی با بیان اینکه مسئله محیط‌زیست یک مساله اساسی در کشور است، ابراز امیدواری کرد، دانشجویان و دانشگاهیان در مساله محیط‌ زیست فعال‌تر باشند و راهکارهای اجرایی ارائه دهند.

 

صالحی، کمبود آب را یکی از مشکلات زیست‌محیطی شهر مشهد، عنوان و خاطرنشان کرد: 80 درصد مصرف آب در خراسان رضوی از منابع زیرزمینی تامین می‌شود.

 

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان رضوی، بحث آلودگی آب را از دیگر چالش‌های این حوزه برشمرد و گفت: تنها در پنج شهر استان سیستم تصفیه فاضلاب وجود دارد. آلودگی هوا، کمبود سرانه فضای سبز، آلودگی صوتی، ‌مصرف بی‌رویه انرژی، بلندمرتبه‌سازی و ایجاد پدیده جزیره حرارتی و تشدید اینورژن و تهدید تنوع زیستی از مشکلات زیست‌محیطی شهر مشهد است.

 

وی، عدم آگاهی از قوانین، ‌احساس خودبرتربینی انسان و عدم تفکر در مقیاس کلان را از دلایل تخریب طبیعت توسط انسان برشمرد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر هشت کلان‌شهر کشور به لحاظ زیست‌محیطی آلوده هستند.

 

صالحی ادامه داد: آلودگی رودخانه‌های اصلی در اثر تخلیه پساب و فاضلاب و برداشت شن و ماسه، مصرف بی‌رویه انرژی، تغییر اکوسیستم‌های طبیعی بر اثر فعالیت‌هایی مانند سدسازی و تغییر کاربری و فرسایش خاک از جمله مشکلات محیط‌زیستی کشور است.



:: موضوعات مرتبط: خبر، ،

نوشته شده توسط نگین صمدی در چهار شنبه 24 دی 1393




1416396531329_12.jpg

یک طراح اتریشی به نام «کریستوف رتزار» بطری آبی به نام Fontus ارائه داده که برای تامین آب نوشیدنی دوچرخه‌سوار، خود را پر از آب می‌کند.

 

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، این ابزار رطوبت را از هوا جمع‌آوری می‌کند، آن را فشرده کرده و به عنوان آب شرب ایمن ذخیره می‌کند.

 

بطری مزبور که توسط سلول‌های خورشیدی نیرودهی می‌شود، تا 0.5 لیتر رطوبت را ظرف یک ساعت دوچرخه‌سواری و در شرایط آب‌وهوایی مناسب جمع‌آوری می‌کند. می‌توان از این ابزار برای دوچرخه‌سواران در مسیرهای طولانی استفاده کرد.

 

این ابزار رطوبت هوا را جذب می‌کند، مولکول‌های آب را از مولکول‌های هوا جدا می‌کند و آب را در شکل مایع در بطری ذخیره می‌کند.

 

علاوه بر ارائه ابزار آب همیشگی دوچرخه‌سوار برای سفرهای طولانی، می‌توان از این سامانه برای حمایت از مردم در نواحی از دنیا استفاده کرد که دسترسی آن‌ها به آب آسان نبوده اما رطوبت هوا در آنجا بالاست.

 

مطابق آمار سازمان ملل، بیش از دو میلیارد نفر در بیش از 40 کشور جهان در مناطقی با کمبود آب زندگی می‌کنند. در سال 2030، 47 درصد جمعیت جهان در مناطق با استرس بالای آب زندگی خواهند کرد و کمبود آب مهم‌ترین موضوع در دنیای امروز به شمار می‌آید که مورد غفلت واقع شده است.

 

با این حال، بطری Fontus در هر دقیقه یک قطره آب تولید می‌کند و این موضوع برای دوچرخه‌سواری در هوایی مرطوب و داغ دشوار خواهد بود. استفاده از این سیستم در شهرها نیز چالش دیگری است چون در شهرها آلودگی هوا آب را غیرقابل‌نوشیدن می‌کند.

 

با این حال، حمایت‌کنندگان امیدوارند بتوانند این بطری را اصلاح کنند.



:: موضوعات مرتبط: خبر، ،

نوشته شده توسط نگین صمدی در سه شنبه 23 دی 1393




فاجعه‌ای در راه است؛ کمبود آب در ایران

شهروندان:
ورود ایران به یک دوره خشکسالی ۳۰ ساله از یک طرف و مدیریت نادرست منابع آبی در ایران، کشور را در معرض فاجعه‌ای زیست‌محیطی قرار داده است. خشکسالی ایران را فراگرفته و اگر همین روند ادامه پیدا کند سراسر ایران با مشکل کمبود آب آشامیدنی مواجه می‌شود.

خشکسالیتالاب‌ها و دریاچه‌های ایران خشک شده‌اند و سفره‌های زیرزمینی نیز دارند خالی از آب می‌شوند. از این‌رو گفت‌وگوی کوتاهی داشتیم با دکتر سید رضا فاطمی، کارشناس منابع آب و آبزیان کشور. او بحران کمبود آب را ناشی از مدیریت ناصحیح دولت می‌داند و امیدوار به رفع مشکل در کوتاه‌مدت نیست مگر این‌که نظام و کل کشور عزمشان را برای رفع خشکسالی جزم کنند.



:: موضوعات مرتبط: مقاله، خبر، ،
.:: ادامه ی مطلب ::.

نوشته شده توسط نگین صمدی در شنبه 13 دی 1393




مشکلات ناشى از کمبود آب

از ويژگى‌هاى مناطق خشک کمبود آب و محدوديت منابع آب مى‌باشد که اين خود ناشى از ويژگى اقليمى اين مناطق است، به هر حال منابع آب موجود در اين نواحى در زمان ايجاد آنها تاحدى نياز آبى مردم را برطرف مى‌نمود ولى افزايش جمعيت و توسعه شهرها باعث گرديد که مديران شهرى با کمبود آب شهرهى روبه‌رو گردند لذا به بررسى و شناسائى منابع آبى جديد همت گماشتند، و سپس به حفر صدها چاه عميق در نواحى خشک و در مجاورت شهرهاى مختلف در جهت رفع کم آبى اقدام نمودند.



:: موضوعات مرتبط: مقاله، خبر، ،
.:: ادامه ی مطلب ::.

نوشته شده توسط نگین صمدی در سه شنبه 9 دی 1393




زنگ خطر کمبود آب در ایران به صدا در آمد!!!!!

  به بهانه روز جهاني آب           زنگ خطر آب در ايران به صدا در آمده است      

 همه ساله به دليل برداشت بي رويه از منابع آب تالاب هاي زيادي در ايران خشک شده و دشت ها به ليست مناطق بحراني افزوده مي شوند. در صورت نبود برنامه ريزي مناسب، به طور حتم کمبود منابع آب در کشور در آينده اي نه چندان دور بحران هاي اقتصادي-اجتماعي گسترده اي را ايجاد خواهد کرد.                           



:: موضوعات مرتبط: مقاله، خبر، ،
.:: ادامه ی مطلب ::.

نوشته شده توسط نگین صمدی در پنج شنبه 27 آذر 1393




رویایی ترین تعطیلات

1. سنتورینی - یونان



:: موضوعات مرتبط: خبر، تصویر، ،
.:: ادامه ی مطلب ::.

نوشته شده توسط نگین صمدی در پنج شنبه 27 آذر 1393




آگاه



:: موضوعات مرتبط: خبر، ،

نوشته شده توسط نگین صمدی در چهار شنبه 26 آذر 1393




عکس هایی درمورد کمبود آب

نوشته شده توسط نگین صمدی در چهار شنبه 26 آذر 1393




آب معدنی ...

 کارشناسان آلمانی در گزارش جدیدی اظهار داشتند که نزدیک به 25 هزار ماده شیمیایی در آب معدنی وجود دارند که برای بدن مضر هستند. این مواد شیمیایی موجود در آب معدنی‌ها، تاثیرات مشابه با داروهای قوی بر بدن بر جای می‌گذارند.

 

این بررسی شامل دو مرحله است. در مرحله نخست، کارشناسان 18 نمونه از محصولات آب معدنی تولید شرکت‌های مختلف را که در سراسر جهان مصرف می‌شوند، آزمایش کرده و تاثیر آن را بر گیرنده‌های دو هورمون استروژن و آندروژن بدن آزمایش کردند. همچنین از آب شیر هم به عنوان معیاری برای مقایسه استفاده شد. این محققان بر اساس مشاهدات خود متوجه شدند بیشتر انواع آب‌ معدنی‌ها با گیرنده‌های هر دو نوع هورمون در بدن تداخل دارند اما در مورد آب شیر چنین تاثیری مشاهده نشد.

همچنین در مرحله دوم این مطالعه، پزشکان به بررسی ترکیب‌های شیمیایی در انواع آب معدنی پرداختند تا مشخص شود کدام ترکیب شیمیایی موجود در آنها بر عملکرد این هورمون‌ها تاثیر منفی می‌گذارد. در نهایت پزشکان در این مطالعه تاکید کردند که به رغم این اطلاعات هشداردهنده، این مواد شیمیایی در آب معدنی برای تمام افراد خطرساز نیستند و برای افراد بالغ و سالم خطری ندارند اما سلامت کودکان خردسال، زنان در سن باروری و یا زنان حامله در تماس با این ترکیب‌ها بیشتر به خطر می‌افتد. این ترکیب‌های شیمیایی موجب رشد بی‌رویه، بلوغ زودرس، تولد پیش از موقع، نازایی و یا حتی یائسگی زودرس می‌شوند.

 



:: موضوعات مرتبط: خبر، ،
:: برچسب‌ها: آب , آبی , آب تازه , کمبود اب , اخبار مربوط به آب , آب کشور ایران , کشور ایران , ایران , کمبود آب در ایران , اب , آب سرمایه ملی , سرمایه ملی , اب سرمایه ملی , کاریکاتور , کاریکاتور از آب , ویدیو , ویدیو با موضوع آب , صرفه جویی در آب , آب مایع حیات , فیلم مرتبط با آب , آپارات , water , water fall , waterfalls , waterfalls , loxblog , com , water is life , جشنواره پرسش مهر , پرسش مهر , جمهوری اسلامی ایران , | , ,

نوشته شده توسط نگین صمدی در چهار شنبه 26 آذر 1393




صفحه قبل 1 صفحه بعد


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by batoolcheraghchi This Template By

بحران کمبود آب
آب تموم شد

منوی اصلی

به وبلاگ من خوش آمدید

دسته بندی
لینک دوستان
آرشیو مطالب
<-ArchiveTitle->
آخرین مطالب
آخرین محصولات
نویسندگان
لینک های روزانه
برچسب ها
دیگر موارد

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آپلود عکس|آپلود فایل|آپلود فایل|آپلود|اشتراک عکس

کد تغییر شکل موس
امکانات جانبی
<-ShortDescription-> <-ProductPrice-> تومان

<-ProductPage->

<-PostTitle->
ن : <-PostAuthor-> ت : <-PostDate-> ز : <-PostTime-> | +

<-PostContent->

:: موضوعات مرتبط: <-CategoryName->،

:: برچسب‌ها: <-TagName->,
ادامه ی مطلب
.:: ::.

صفحه قبل 1 صفحه بعد


تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به بحران کمبود آب مي باشد.